Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Вимагаємо відставки заступника міністра за ганебну поведінку у зоні ООС – Ірина Геращенко

Ірина Геращенко.

Фото Європейська солідарність.

Вимагаємо відставки заступника міністра за ганебну поведінку у зоні ООС – Ірина Геращенко

«Європейська Солідарність» вимагає негайної відставки заступника міністра внутрішніх справ Гогілашвілі, який дискредитує саму назву міністерства і дозволив собі хамську поведінку і нецензурну лайку до поліцейських, які сумлінно виконували свою роботу в зоні ООС – на території, що потребує особливої уваги до законності і правопорядку

Про це у соцмережах пише співголова фракції Ірина Геращенко, інформує eurosolidarity.org.

«Наша фракція покладає повну відповідальність за дії цієї особи на Зеленського, за вказівкою якого було призначено замміністра як близького знайомого президента. Кумовство в дії – ось що ми бачимо на цьому ганебному відео», – прокоментувала Геращенко скандальне відео, де заступник міністра в нецензурній формі принижує правоохоронців на блок посту.

Гогілашвілі відповідає за боротьбу з наркотиками, до речі, а сам поводиться як гопник.

«Вимагаємо від міністра Дениса Монастирського негайного звільнення неадекватного заступника! І публічних вибачень перед поліцейськими за дії свого підлеглого – близького знайомого  Зеленського», – пише Геращенко. 

«Гогілашвілі відповідає за боротьбу з наркотиками, до речі, а сам поводиться як гопник. Нагадаю – в нинішній владі виключно матюками з оточуючими розмовляє не лише цей замміністра внутрішніх справ. Назагал, так розмовляють всі слуги. В парламенті теж. Зокрема, в Регламентному комітеті зараз знаходиться моє звернення щодо дій народного депутата  Ковальчука. Безкарними залишаються дії  голови правління Укрексімбанку Мецгера і його охорони, які побили журналістів», – зазначає Геращенко. 

«Зробили країну разом, коротше», – резюмує співголова фракції «Європейська Солідарність».

Читайте також: Заступник міністра МВС Гогілашвілі влаштував «розборки» з поліцейськими на блокпосту: «Я, бл@дь, не должен тратить время, доказывая, кто я» (Відео)​.

Telegram Channel