Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Єдиний з таким є**ом, як у мене»: заступник міністра МВС вибачився за скандал на блокпості

Чоловіка секретарки Зеленського відсторонять від роботи.

Фото з відкритих джерел.

«Єдиний з таким є**ом, як у мене»: заступник міністра МВС вибачився за скандал на блокпості

Олександр Гогілашвілі погрожував поліцейським, які зупинили його автомобіль та попросили показати посвідчення

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на блокпості на Донеччині, оскільки поліцейські його не впізнали – його автомобіль зупинили та попросили показати документи.

Глава МВС Денис Монастирський вже заявив, що ініціював відсторонення свого заступника на період проведення дисциплінарного провадження, – повідомляє Захід.нет.

Відео із Гогілашвілі, який влаштував розбірки на блокпості, оприлюднив Youtube-канал «Остання крапля» 10 грудня. На ньому видно, як поліцейські просять показати його посвідчення та пояснюють, чому його зупинили.

Натомість Гогілашвілі використовує нецензурну лексику і обурюється, що його не впізнали. Він запитав, чи висять фотографії заступників міністра внутрішніх справ у відділках поліції, один із поліцейських відповів, що не бачив. Після цього Гогілашвілі також почав їм погрожувати.

«Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, лише один. Я вже три роки заступник міністра! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде»

«Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, лише один. Я вже три роки заступник міністра! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде», – заявив Гогілашвілі.

Гогілашвілі також обурився, що поліцейський знімає це все камеру та почав вимагати у нього вимкнути телефон. У відповідь співробітник поліції заявив, що робити цього не буде.

На камерах відеоспостереження також видно як чоловік, ймовірно Гогілашвілі, застосовує силу щодо одного із поліцейських.

«Я вважаю неправильним, що ти не знаєш обличчя заступника міністра внутрішніх справ. Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витрачаючи час та пояснювати тобі, що я заступник міністра», – обурюється Гогілашвілі.

На ситуацію вже відреагував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. Він заявив, що вже ініцював перед прем’єр-міністром Денисом Шмигалем проведення дисциплінарного провадження в ході якого мають бути встановлені всі обставини та зроблені висновки. На час розслідування його заступника мають відсторонити від посади.

Заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі вибачився за скандал на блокпосту в зоні ООС у Донецькій області та погодився з рішенням щодо дисциплінарного провадження.

Читайте також: Вимагаємо відставки заступника міністра за ганебну поведінку у зоні ООС – Ірина Геращенко

Довідково:

Олександр Гогілашвілі працює у Міністерстві внутрішніх справ з вересня 2019 року. Саме тоді його призначили заступником Арсена Авакова, який очолював на той час це відомство. Після відставки останнього та призначення міністром МВС Дениса Монастирського у 2021 році, Олександр Гогілашвілі на цій посаді залишився – він продовжив відповідати за формування державної політики з протидії наркоманії та наркозлочинності.

Реклама Google

Telegram Channel