Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Супермаркети України готуються до традиційного сезону новорічно-різдвяних шахрайств

Будьте уважними!

Фото УНІАН.

Супермаркети України готуються до традиційного сезону новорічно-різдвяних шахрайств

У чеках будуть вибиті зовсім не ті суми, які вказані на цінниках...

Перед Новим роком в супермаркетах почнеться масова розбіжність цін на продукти та товари в чеках і на цінниках.

Такий прогноз озвучив виконавчий директор Союзу споживачів України Максим Несміянов, повідомляє УНІАН з посиланням на «Обозреватель».

За словами експерта, дана ситуація виникає у зв'язку з тим, що персонал магазинів просто не встигає міняти цінники після закінчення тієї чи іншої акції.

У багатьох супермаркетах персонал починає капітально пиячити за три дні до Нового року, там починається просто дурдом.

Також однією з причин даної ситуації експерт вважає великий наплив відвідувачів, різко збільшується товарообіг і людський фактор.

«У багатьох супермаркетах персонал починає капітально пиячити за три дні до Нового року, там починається просто дурдом. Цінники в магазині ніхто не оновлює. Потрібно бути готовим до того, що цінники можуть не збігтися з ціною, яку пробивають на касі. Вони залишаються зі старими акціями», - попередив Несміянов.

За словами експерта, у разі, якщо сума на ціннику нижча, ніж у чеку, покупець має право придбати товар саме за тією ціною, яка заявлена на ціннику.

«У такому випадку потрібно кликати адміністратора, повідомляти, що така історія, нехай повертають різницю. Не хочуть – нехай викликають поліцію за фактом обрахунку на касі», - порекомендував він.

Читайте також: Протягом року індекс салату олів’є в Україні зріс на 21%.

Telegram Channel