Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Резолюція Європарламенту публічно анонсує пакет «пекельних санкцій» проти Росії – Порошенко подякував партнерам за підтримку

Європарламент закликав ввести жорсткі санкції проти Росії, якщо вона нападе на Україну і заморозити «Північний потік-2».

Фото Європейська солідарність.

Резолюція Європарламенту публічно анонсує пакет «пекельних санкцій» проти Росії – Порошенко подякував партнерам за підтримку

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привітав ухвалення Європейським Парламентом резолюції на підтримку України. Порошенко, зокрема, подякував партнерам з Європейської народної партії та її Президенту Дональду Туску і закликав Єврокомісію та Європейську Раду посилити оборонну підтримку нашої держави

«Справжній вияв солідарності з боку наших друзів, який, віримо, змусить Кремль вгамувати апетити щодо подальшого вторгнення і замислитися над ціною порушення міжнародного права. Україна не наодинці! З нами увесь цивілізований світ, для якого цінності демократії, права людини та верховенства права є об’єднуючими», – написав Порошенко у Facebook.

«Глибоко вдячний нашим друзям у Європарламенті за чітку фіксацію своєї підтримки перспективи членства України в ЄС та публічного анонсування пакету «пекельних санкцій» проти Росії, які боляче вдарять і по російській економіці та фінансах, і по російських компаніях, і по найближчому оточенню Путіна. Російська військова машина насправді є безпорадною проти нашої єдності і солідарності». – вважає лідер партії.

«Щиро розраховую, що на рівні Європейської Комісії та Європейської Ради також почують заклики Європарламенту про важливість військової та оборонної підтримки України з боку держав-членів Євросоюзу».

«Особливо вдячний нашим партнерам в Європейській народній партії та особисто Президенту Дональду Туску за спільну і скоординовану роботу з просування позиції на захист України та зміцнення її стійкості. Повністю підтримую позицію Європарламенту в тому, що будь-яка політика умиротворення чи поступок з боку Заходу буде розглядатися як слабкість і лише посилюватиме ескалацію з боку Кремля», – наголошує Порошенко.

«Щиро розраховую, що на рівні Європейської Комісії та Європейської Ради також почують заклики Європарламенту про важливість військової та оборонної підтримки України з боку держав-членів Євросоюзу», – пише п’ятий Президент.

«Україна вже робить надзвичайний внесок у збереження і захист миру, безпеки і стабільності Об’єднаної Європи. Разом ми сила!», – наголошує Порошенко.

Читайте також: Партія «ЄС» лідирує у Західній, Східній та в Центральній Україні, «слуги» пасуть задніх – засвідчує соцопитування​.

Telegram Channel