Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Двоє волинських біатлоністів фінішували за крок до нагород на Всеукроаїнських змаганнях

Команда рухається далі з прицілом на перемогу!

Фото Євгена Вялкова/«Біатлон майбутнього».

Двоє волинських біатлоністів фінішували за крок до нагород на Всеукроаїнських змаганнях

Найбільш контактною дисципліною в сучасному біатлоні, мас-стартом, завершився Чемпіонат України з біатлону серед юнаків та дівчат

Першими у біатлонний бій кинулись дівчата середньої вікової групи.

На хорошій швидкості всю гонку пройшла Аліна Хміль. Трішки влучності не вистачило нашій спортсменці, аби бути у трійці переможців, та враховуючи відсутність у команді якісної зброї - четверте місце  серед найсильніших це дуже хороший результат!

Гарний хід - візитна картка і брата Аліни Хміль, Михайла. У групі старших юнаків біатлоніст Волині хиби на вогневих рубіжах компенсував високою швидкістю на лижні. І як і його сестра, посів четверте місце у фінішному протоколі.

Якість зброї, відсутність достатньої настрілки на тренуваннях – все це звісно ж вплинуло на фінішний результат.

Група середніх юнаків закривала  мас - старти сьогоднішнього змагального дня,  і весь Чемпіонат України в цілому.

За останній комплект нагород та високі місця змагався і наш Максим Денисенко.

Стартовий номер бібу №13 не завадив Максиму продемонструвати дуже хорошу боротьбу з найсильнішими суперниками. Восьме фінішне місце - дуже хороший результат, який додасть і Максиму і всій команді ще більше бойового настрою та мотивації до перемог  у подальших змаганнях!

Якість зброї, відсутність достатньої настрілки на тренуваннях – все це звісно ж вплинуло на фінішний результат.Та попри всі ці проблеми команда виступила на Чемпіонаті достойно!

Крім того є і ще одна хороша новина.

Відтепер у Аліни Хміль є особистий спонсор «DLK COMPANY» 

Завдяки підтримці спонсора, у Аліни  буде можливість покращити біатлонний інвентар, що додасть і більше впевненості і поліпшить результати на змаганнях!

В підсумку вся команда зробила висновки з перших зимових стартів.

Читайте також: Українські пляжниці здобули бронзу на чемпіонаті світу .Українські пляжниці здобули бронзу на чемпіонаті світу.

 

 

Telegram Channel