Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Рожищенським школярам придбали новий автобус

Дуже важливо.

Фото Рожищенської міської громади.

Рожищенським школярам придбали новий автобус

Новий транспортний засіб обійшовся майже в 1 мільйон 950 тисяч гривень, з них 50% – кошти міського бюджету, 50% – обласного

У понеділок, 20 грудня, біля обласної державної адміністрації відбулася передача дев’яти шкільних автобусів територіальним громадам Волині, в тому числі й Рожищенській.

Начальник гуманітарного відділу міської ради Ігор Кузава виконав приємну місію – отримав ключі від транспортного засобу та сам автобус, який підвозитиме учнів до Переспівського ліцею, йдеться на сайті Рожищенської громади.

Після процедури реєстрації шкільного автобуса та апробації маршруту, який узгодить дирекція ліцею спільно зі старостою, розпочнеться підвіз учнів.

«Потреба у закупівлі нового шкільного автобуса виникла давно. Адже в Переспівському ліцеї здобуває освіту багато дітей із навколишніх сіл, підвіз яких здійснює лише один транспортний засіб. Це викликає великі незручності, як для дітей, так і для батьків. Ще один автобус розвантажить напрямок і забезпечить учнів безпечним і комфортним перевезенням», – розповів міський голова Вячеслав Поліщук, який проінспектував новий транспортний засіб.

Після процедури реєстрації шкільного автобуса та апробації маршруту, який узгодить дирекція ліцею спільно зі старостою, розпочнеться підвіз учнів.

«Загалом за день один шкільний автобус, що здійснює підвіз учнів до Переспівського ліцею, проїждає 120 кілометрів. Щоб вчасно діти сіли за парти, перша група вже о 7:20 має бути у школі, коли навчання розпочинається о 9:00. Ще один автобус дасть змогу учням довше поспати у теплих домівках і не чекати так довго на початок уроків. Для нас дуже важливо, щоб діти в будь-яку погоду потрапляли до школи вчасно та їхали на навчання із задоволенням», – додав Ігор Кузава.

Читайте також: У Володимирі відкрили нове відділення в лікарні.

Реклама Google

Telegram Channel