Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинянка знялася в кулінарному шоу на Інтері

Ефір телепередачі «Готуємо разом» із талановитою землячкою вийшов 17 грудня.

Фото novezittya.in.uа.

Волинянка знялася в кулінарному шоу на Інтері

Волинянка Вікторія Панасюк, мешканка села Судче, взяла участь у зйомках телепередачі «Готуємо разом», що транслюється на телеканалі «Інтер» 

Там наша землячка разом із ведучим Андрієм Дромовим приготувала пряниковий будиночок,  пише газета «Нове життя».

 Запрошення на ефір стало для сім’ї Панасюків неабиякою несподіванкою, – розповіла мама Вікторії пані Світлана.

– До мене зателефонували і запитали, чи донька не проти взяти участь у телепередачі «Готуємо разом». Я спочатку аж розгубилася. Але мене відразу заспокоїли, сказали, що приїдуть по нас та забезпечать умови перебування у Києві», - пригадує жінка.

На камеру Вікторія приготувала черговий свій кулінарний шедевр – торт «Зимова шапка».

Невдовзі у Судче завітала знімальна група з «Інтера». На камеру Вікторія приготувала черговий свій кулінарний шедевр – торт «Зимова шапка». А вже у студії разом із ведучим цієї телепередачі – одним із кращих кухарів України Андрієм Дромовим, спекли й оформили пряниковий будиночок.

Читайте також: Волинянка, яка травмувалася в січкарні, навчилася пекти торти однією рукою 

Під час ефіру поцікавилися у волинянки специфікою її кулінарії. Адже Вікторія Панасюк усе робить однією рукою, так як ще в дитинстві втратила кисть правої кінцівки. А ще подарували чарівній полісянці книги рецептів та величезний багатофункціональний кухонний комбайн, який давно хотіла придбати юна кулінарка. Крім того, медійники здійснили і ще одну мрію Вікторії.

– Донька неодноразово казала, що хотіла би спекти багато-багато печива і відвезти його діткам у сиротинці. Тепер же вона дійсно змогла допомогти цим малятам. Адже приготований у студії смаколик виставили на аукціон, а виручені кошти спрямують на благодійний фонд допомоги знедоленим дітям. Тож донечка дуже рада», – поділилася мама дівчини Світлана Панасюк.

Ефір телепередачі «Готуємо разом» із талановитою землячкою вийшов 17 грудня.

Реклама Google

Джерело: Любешівська газета «Нове життя»
Telegram Channel