Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Колках на Волині визначено переможців конкурсу «Лісова еко-іграшка» (Фото)

Приголомшливо!

Фото Прес-служби ДП «Колківське лісове господарство».

У Колках на Волині визначено переможців конкурсу «Лісова еко-іграшка» (Фото)

Подивитися справді є на що...

Сьогодні конкурсною комісією було відзначено кращих учасників конкурсу «Лісова еко-іграшка», що оголошений Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства спільно з обласною організацією Товариства лісівників України та обласною організацією профспілки працівників лісового господарства, повідомляє Прес-служба ДП «Колківське лісове господарство».

Конкурс проводиться з метою популяризації еколого-лісівничих знань серед учнівської молоді, виховання любові та шанобливого ставлення до природи, формування у дітей екологічного світогляду, відповідального ставлення до навколишнього природного середовища, звичаїв та природи рідного краю.

Усі роботи варті уваги, адже кожна по своєму відрізняється оригінальністю та креативністю. Конкурс проводиться з метою популяризації еколого-лісівничих знань серед учнівської молоді, виховання любові та шанобливого ставлення до природи, формування у дітей екологічного світогляду, відповідального ставлення до навколишнього природного середовища, звичаїв та природи рідного краю.

Отже, за результатами конкурсу:

І місце заслужено посіла робота вихованки зразкової художньої студії «Палітра», учениці 8-А класу ОЗ «Колківський ліцей» Ангеліни Бортник, оригінальна еко-іграшка «Новорічне диво»;

ІІ місце посіла спільна робота учениці 9 класу Рудниківського ліцею Валентини Винарської та учениці 8 класу Ангеліни Кушнір із назвою «Лісові мешканці»;

ІІІ місце посіла робота учениці ОЗ «Колківський ліцей» Злати Лободи під назвою «Новорічний подарунок».

Усі переможці обов’язково будуть нагороджені цінними подарунками від підприємства.

Кращі роботи направлятимуться на адресу Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства для участі у конкурсі на обласному рівні.

Кращі роботи направлятимуться на адресу Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства для участі у конкурсі на обласному рівні.

Тому є можливість на подвійну перемогу!

 
 
 
 
 
 

Реклама Google

Читайте також: Коломойський і Боголюбов більшу частину виведених із «ПриватБанку» грошей відмивали в Америці, купуючи там активи, – ЗМІ.

Telegram Channel