Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
«Зеленський просить у Заходу санкцій, а сам продає «Сватів» країні-агресору», – Микола Княжицький

Микола Княжицький в минулому очолював медійні компанії та телеканали «Тоніс», СТБ, УТ-1, «Газету 24», ТВі.

Фото eurosolidarity.org.

«Зеленський просить у Заходу санкцій, а сам продає «Сватів» країні-агресору», – Микола Княжицький

Народний депутат із фракції «Європейська Солідарність» вважає, що це – чергова інформаційна диверсія проти України

– У той час, коли західні союзники обговорюють посилення санкцій проти держави-агресора, компанія президента Зеленського продає в Росію для головного пропагандистського каналу серіал «Свати», – заявив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький.

«Новий Рік став радянським замінником святкування Різдва. Таким атеїстично- комуністичним початком усього нового і прощання зі старим. Навіть колядки під цю нову «релігію» змінили. Замість «Син Божий народився» почали співати «Новий рік народився» на ту саму мелодію», – нагадав Княжицький .

Байден говорить з Путіним про зупинку агресивних планів війни проти України, Зеленський просить у Заходу санкцій – і у той самий час його компанія бере путінські гроші за серіали і проводить з путінськими каналами спільні антиукраїнські прем’єри!

 

«Для «Слуг Народу» і «Кварталу» це теж головне свято. І саме тому у Новий Рік вони вирішили одночасно показати свій серіал «Свати» на державному каналі агресора Росії-1 і на 1+1. Серіал, спродюсований компанією президента цілком у дусі російської пропаганди глузує з українців і створюється за участю росіян, які підтримали окупацію і антиукраїнську війну», – зауважує народний депутат.

Читайте також: Політолог заявив, що Зеленський прагне усунути Порошенка, бо він його основний конкурент.

«Можна після цього хоч зранку до вечора ініціювати «патріотизм» на засіданнях РНБО і в указах. Справді дивно. Байден говорить з Путіним про зупинку агресивних планів війни проти України, Зеленський просить у Заходу санкцій – і у той самий час його компанія бере путінські гроші за серіали і проводить з путінськими каналами спільні антиукраїнські прем’єри! І так четвертий рік поспіль», – обурився Микола Княжицький.

«Не дивно, що про Україну будуть говорити без таких українських «лідерів», яким немає довіри. Як це зупинити? Нарешті зрозуміти, що обирати потрібно, думаючи, а не сміючись, щоб потім не плакати. І підтримати рух #заТБукраїнською», – резюмує народний депутат.

Джерело: Офіційний сайт «Європейської Солідарності».
Telegram Channel