Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Богослужіння на Різдво: де і коли дивитися онлайн-трансляцію

Різдвяне богослужіння 2022.

Фото УНІАН.

Богослужіння на Різдво: де і коли дивитися онлайн-трансляцію

Богослужіння на Різдво можна подивитися онлайн, якщо немає можливості відвідати його наживо

Святвечір і Різдво обов'язково супроводжуються богослужінням. У ці дні церква славить народження Ісуса Христа і молиться за всіх християн. У період пандемії коронавірусу не у всіх людей буде можливість відвідати службу особисто. Тому долучитися до молитви можна у себе вдома через онлайн-трансляцію.

Церковні служби на Святвечір 6 січня транслюватиме телеканал UA: Перший.

О 16: 45 розпочнеться трансляція всенічного бдіння в Навечір'я Різдва Христового зі Свято-Михайлівського Золотоверхого собору. Об 19: 30 – початок Великого повечір'я з літією в Навечір'я Різдва Христового з Патріаршого собору Воскресіння Христового.

У період пандемії коронавірусу не у всіх людей буде можливість відвідати службу особисто. Тому долучитися до молитви можна у себе вдома через онлайн-трансляцію.

Різдвяна утреня транслюватиметься з 7:00 на каналах UA: Перший і UA: Культура. Водночас розпочнеться Архієрейська Божественна літургія Української греко-Католицької церкви. О 9: 00 на цьому ж каналі почнуть транслювати Божественну літургію ПЦУ.

О 9:00 на каналах UA: Крим і Суспільний мовник розпочнеться трансляція різдвяної літургії з Собору Святої Трійці у Луцьку. Ця церква вважається головною в єпархії. 

Переглянути трансляцію богослужіння можна буде також у фейсбуці і на Ютубі.

Раніше ми розповідали, що можна і що не можна робити на Різдво Христове. А також публікували красиві привітання з Різдвом 2022.

Читайте також: До України повертаються морози: прогноз погоди на Різдво та вихідні

Реклама Google

Telegram Channel