Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Кіт вижив після 30 хвилин прання у машинці

Добре, що добре закінчилося...

Скріншот УНІАН.

Кіт вижив після 30 хвилин прання у машинці

Хвостатому знадобилася серйозна ветеринарна допомога...

У Дніпрі ветеринари врятували кота Брошу після 30 хвилин, проведених у пральній машині, повідомляє УНІАН.

«Котик Броша дуже любить спати у барабані пральної машини. Там темно, затишно та тепло. А останнього разу там ще й дуже доречно виявилася собача лежанка, яка вимагала прання. «Додаткові комфортні умови», - мабуть, подумав Броша і ліг спати в затишному містечку. Лежанка виявилася сірого кольору, як і сам котик. Через це господиня котика не помітила вихованця і запустила «пралку», - розповіли у клініці, де лікували кота.

У Дніпрі ветеринари врятували кота Брошу після 30 хвилин, проведених у пральній машині.

Зрештою тварина пробула у пральній машині близько 30 хвилин, перш ніж власники її почули. Коли дверцята відчинили, кіт вибіг і намагався втекти. Його зловили, висушили та повезли до ветеринара.

На огляді в домашнього улюбленця виявилася низька температура, було чутно хрипи в легенях. Очі тварини не розплющувалися через порошок, а пральним засобом пахло навіть з рота.

«Броші провели всю необхідну терапію. На щастя, його аналізи були в нормі та незабаром котик вирушив додому. Зараз він почувається добре - активно бігає і стрибає по дому, із задоволенням їсть. З таким випадком ми стикаємося не вперше, однак Броші дуже пощастило. Не дарма у котів 9 життів», - зазначили ветеринари.

Реклама Google

Читайте також: Птахом 2022 року в Україні обрали ластівку міську (Фото).

Telegram Channel