Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Львівський виш пропонує юним волинянам написати про успішну країну і виграти ноутбук

Долучайтесь до конкурсу!

Фото ЛНАУ.

Львівський виш пропонує юним волинянам написати про успішну країну і виграти ноутбук

Всеукраїнський конкурс есе «Моя мрія - успішна Україна» оголосила кафедра міжнародних економічних відносин та маркетингу Львівського національного аграрного університету у співпраці зі стейкхолдером кафедри ТОВ «Краснебрук»

У вищому навчальному закладі пояснюють, що влаштували творчі змагання, щоб виявити творчо обдаровану учнівську та студентську молодь, сприяти її профорієнтації та стимулювати до прояву активної життєвої позиції.

Переможець творчого змагання отримає сучасний ноутбук.

До участі в конкурсі  кафедра міжнародних економічних відносин та маркетингу Львівського національного аграрного університету запрошує учнів та учениць 11 класів закладів загальної середньої освіти, спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв та студентів коледжів. Щоб позмагатися за призи, дівчатам та хлопцям потрібно у проміжку з 15 січня по 15 березня заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/wsNeQJfahSvzoayR7 та надіслати її разом із творчою роботою на електронну пошту [email protected].

Учасникам пропонують на вибір одну з чотирьох тем:

  • Що означає бути європейцем?
  • Вплив інтернету на людину та суспільство.
  • Що обереш ти: розвиток своєї громади (міста, села) чи пошук чогось кращого?
  • Моя громада - найкраща громада.

Читайте також: Хто буде затребуваний на ринку праці у 2022-му та як зміняться зарплати

Переможець отримає сучасний ноутбук. Крім того, авторів декількох робіт нагородять грошовими призами за другі та треті місця, а більше 20 учасників – заохочувальними подарунками. З детальними умовами конкурсу можна однайомитися за цим посиланням.

Telegram Channel