Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У дворику волинського училища зніматимуть сцени розстрілу

Локація режисерам сподобалася.

Фото Володимир-Волинської міськради.

У дворику волинського училища зніматимуть сцени розстрілу

11 січня до Володимира завітала команда Волинської кінокомісії та студії Pravda PRO, аби оглянути приміщення колишнього Домініканського монастиря, яке попередньо було обране як одна з локацій для зйомки кінокартини

«Зйомки, які вестиме Волинська кінокомісія та студія Pravda PRO,  розпочнуться в кінці січня цього року. Зніматимемо фільм про репресії християн у часи радянського союзу. Саме дворик училища найбільше стилістично підходить для зйомки сцени рострілу 1939-го року», – розповів заступник голови Волинської кінокомісії, кінорежисер студії Pravda PRO Сергій Шараєвський, йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Зніматимемо фільм про репресії християн у часи радянського союзу. Саме дворик училища найбільше стилістично підходить для зйомки сцени рострілу 1939-го року.

Попередньо на запрошення директорки ТІЦу Ірини Ковальчук робоча група  кінокомісії приїздила з експедицією для огляду міста та у пошуку найбільш цікавих локацій, які б підходили для зйомок запланованих фільмів. Такою локацією, яка найбільше сподобалась режисерам, стала будівля колишнього Домініканського монастиря, де нині знаходяться навчальні приміщення Центру професійної освіти. Також гості з Луцька оглянули інші привабливі місця для зйомок майбутніх фільмів.

Реклама Google

Telegram Channel