Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Пасажир літака закурив на борту й жорстко поплатився: з'явилося епічне відео

Отакої!

Колаж УНІАН.

Пасажир літака закурив на борту й жорстко поплатився: з'явилося епічне відео

Харків'яни поверталися додому з Єгипту, один з них для розслаблення закурив вейп, але був атакований іншою пасажиркою

Пасажир літака, що летів з Єгипету до Харкова, закурив на борту електронну сигарету. Це не сподобалося одній з пасажирок, яка обматюкала його за скоєний вчинок.

Місцеві ЗМІ з посиланням на очевидців інциденту уточнюють: пасажир, що палив, також грубив оточуючим і стюардесам - ті регулярно робили йому зауваження.

Епічне відео з'явилося сьогодні в харківських Телеграм-каналах. Судячи з кадрів, жінку вкрай обурило, що пасажир курить вейп в літаку і димить у присутності дітей. До того ж він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Її відповідь була негайною і вкрай нецензурною - в бік порушника були адресовані безліч образливих висловів. На репліки жінки про те, що відео буде викладено в мережу, порушник не реагував.

Місцеві ЗМІ з посиланням на очевидців інциденту уточнюють: пасажир, що палив, також грубив оточуючим і стюардесам - ті регулярно робили йому зауваження. Наразі не повідомляється, чи викликалася поліція в літак після його приземлення в Харкові.

Примітно, що на відео багато пасажирів знаходяться на борту з приспущеними захисними масками або зовсім без них. Це, як і куріння, нині на борту забороняється.

Читайте також: На Рівненщині водій збив електроопору і втік, але його знайшли (Відео моменту).

Telegram Channel