Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Погода на п'ятницю, 14 січня: іти посівати волинянам доведеться по калюжах

Ми йдемо!

Фото lviv.vgorode.ua

Погода на п'ятницю, 14 січня: іти посівати волинянам доведеться по калюжах

На Василя якраз припаде пік відлиги...

Якою буде погода на Волині завтра:

14 січня у Луцьку синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Невеликий дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура вночі 0-2⁰ тепла, вдень 2-4⁰ тепла.

Хмарною з проясненнями погода буде і на теренах Волинської області. Невеликий дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с, вдень місцями пориви до 25 м/с. Температура вночі та вдень 0-5⁰ тепла.

Найтепліше 14 січня було у 1993-му та 2007-му роках – плюс 8,4 градуса, найхолодніше – у 1972-му році – мінус 27,0 градусів.

Народний прогноз погоди:

14 січня вшановується пам’ять святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Каппадокійської. Якщо на Василя зранку туман, то буде хороший урожай літом і восени. Якщо буде багато зірок на небі — до ягідного літа. У минулі часи говорили: «Якщо Василевий день у році веселий, то і рік такий», «Новий рік — до весни недалік». Якщо на Василя тепло і сніг — літо буде теплим і дощовим.

Прогноз погоди на післязавтра:

15 січня на Волині переважатиме мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура від вночі 0-5⁰ морозу, вдень від 1⁰ морозу до 4⁰ тепла.

Реклама Google

Читайте також: «Лось і рись теж скидалися – але за пляшкою довелося бігти кабану»: Як звірі під Чорнобилем зустрічають Старий Новий рік (Фото).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel