Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
У чому ходити вдома: 3 зручні предмети жіночого одягу

Домашні речі мають бути натуральними і зручними.

Фото astratex.ua.

У чому ходити вдома: 3 зручні предмети жіночого одягу

Щоразу більше жінок переходять на віддалену роботу, перебуваючи вдома більше часу

Постає питання: у чому ходити цілий день, поки офісні костюми висять у шафі? Тож, жінки вирушають до магазинів у пошуку домашнього одягу.

Які речі класичного гардеробу можна «перетворити» на домашні? Представники інтернет-магазину Astratex.ua запропонували нам три варіанти.

Комплект білизни

Найсміливіші домашні іміджі експерти рекомендують створювати з комплекту білизни (трусики та бра) або боді. Зазвичай, ці речі сприймаються як спокусливий одяг для особливих моментів, але нижня білизна та трикотажне боді є водночас базовими предметами гардеробу, тож нічого не заважає використовувати їх як домашній одяг.

Зокрема, жіночі трусики-боксерки мають форму шортів, а бралет нагадує вкорочену натільну майку. Для повсякденного носіння вибирайте натуральні базові чи спортивні моделі білизни.

Піжама

Так, дехто розцінює піжаму як одяг для сну. Але вільний крій та зручна посадка перетворює звичайну піжаму на домашній костюм. Вибирайте моделі з широкими штанами чи трикотажними джогерами: вони найзручніші для відпочинку вдома та виконання хатніх справ.

Як верхню деталь піжами використовують джемпер вільного крою або кофту на гудзиках, у яких комфортно працювати та відпочивати вдома. Якщо бажаєте сподобатись партнерові, оберіть літню модель піжами з атласу з короткими шортами та топом на тонких бретельках. А моделі в клітинку, які представлені на сайті Astratex.ua, взагалі більше схожі на костюм на вихід, ніж на одяг для сну.

Зручним варіантом є піжама-комбінезон, їх ще називають кігурумі. Суцільний одяг з махри, велюру чи флісу з капюшоном - ідеальний для перебування вдома у прохолодну погоду.

Халат

 

Раніше майже всі жінки носили вдома халат. Зручний фасон одягу не заважає рухам та виконанню хатніх обов’язків, зігріває взимку. Зараз м’які плюшеві халати жінки одягають після душу, для відпочинку на дивані за серіалом чи книжкою.

Так, вдома можна одягати й спокусливі варіанти одягу з атласних тканин. Такий фасон має вкорочену довжину, що ледь прикриває сідниці. А тоненький пасок підкреслює талію, тож господиня дому виглядає спокусливою та жіночною.

Основні вимоги до домашнього одягу

Домашні речі мають відповідати таким вимогам:

  • натуральні тканини, наприклад, 100% бавовна, адже одяг має дихати. Тонкий трикотаж для весняно-літнього сезону й плюшева махра на зиму - все це різновиди бавовни. Вона практична, приємна на дотик, повітропроникна та гіпоалергенна.

  • зручна та комфортна посадка - не бажано носити весь день приталені речі, вузькі щільні штани з тісними резинками.

Як би сказали данці, одяг для дому має бути хюґним, тобто таким, у якому вам максимально комфортно та затишно. І не важливо, що саме це буде - сет з улюбленої футболки та шортів чи піжама у клітинку.

Telegram Channel