Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
10-річна волинянка – призерка Міжнародного конкурсу мистецтв (Фото)

Вітаємо з нагородою!

Фото: Боратинська сільська рада територіальна громада.

10-річна волинянка – призерка Міжнародного конкурсу мистецтв (Фото)

Наприкінці грудня у Львові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Happy new year-2022». Друге місце у престижному мистецькому змаганні виборола 10-річна жителька села Гірка Полонка Мілана Павлюк, викладач – Марія Лавренюк

За звання кращих виконавців у номінації «Вокальне мистецтво» молодшої дитячої вікової категорії змагалися 65 учасників. Мілана Павлюк підкорила серця журі виконанням пісні «Нічка-новорічка», увійшовши до трійки призерів.

 

Це вже не перша перемога школярки на конкурсі такого рівня. Незважаючи на доволі юний вік, дівчина є кількаразовою призеркою міжнародних вокальних конкурсів та фестивалів, фіналісткою творчого проекту «СВОЇ».

Зараз матиму трохи часу для відпочинку і знову починаю підготовку до нових змагань.

«Зазвичай я не дуже хвилююся перед виступами, але цього разу, виходячи на сцену переживала, – розповідає Мілана. – Фестиваль «Happy new year» – це серйозний конкурс, тому хотілося показати хороший результат і мені це вдалося. Зараз матиму трохи часу для відпочинку і знову починаю підготовку до нових змагань».

 

 13 січня Мілана святкувала 10-річчя. Щиро вітаємо юну виконавицю з ювілеєм. Бажаємо творчих успіхів, натхнення та нових злетів на мистецькому олімпі! Про це йдеться на сайті Боратинської громади.

 

Telegram Channel