Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Україні потрібен Порох! Порошенко виступив перед прихильниками в аеропорту

За даними організаторів акція підтримки налічує 25 тисяч небайдужих українців.

Фото УП.

Україні потрібен Порох! Порошенко виступив перед прихильниками в аеропорту

П’ятий президент України Петро Порошенко прибув в Україну та вийшов на зустріч з 25-ма тисячами українців, які прийшли його підтримати

Про це йдеться в ефірі «Прямого».

Ми з вами зробили все, щоб ми з вами ніколи не перетворилися в «Новоросію».

Після провокацій зі сторони влади, Петро Порошенко все ж таки вийшов до людей, які прийшли підтримати його. «Дорогі друзі, дорогі українці, дорогі побратими і посестри, я дуже скучив за вами! Я дуже хотів, щоб ми якнайшвидше зустрілися! Мені приємно, що тут сьогодні дуже багато знайомих облич. Це разом з вами ми робили революцію гідності, ми будували армію, ми робили все щоб забезпечити армію. Слава Україні. Разом з громадськими активістами ми виборювали Томос. Разом з вами ми боролися за демократію та будували свій шлях в Європу. Ми з вами зробили все, щоб ми з вами ніколи не перетворилися в «Новоросію». Зараз вони намагаються запроторити за ґрати патріотів, таким чином вони перетворюються на владу Януковича», - заявив Порошенко.

 

Як інформує УП, п’ятий президент покликав прихильників до суду, де йому обиратимуть запобіжний захід: «Зараз я рухаюсь на суд, ми покажемо їхню брехливу сутність, як вони зраджують державу».

Telegram Channel