Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині міське озеро облаштують більш, як на 20 мільйонів гривень

Волинь-нова

На Волині міське озеро облаштують більш, як на 20 мільйонів гривень

У Нововолинську розпочали реконструкцію паркової зони біля міського озера, яке знаходиться на мікрорайоні Шахтарському, поблизу Низкиницького Успенського монастиря

Стартували роботи з реконструкції зони відпочинку біля міського озера. Спочатку модернізують парк – це планують зробити до початку відпочинкового сезону.

Техніка  вже взялася вирівнювати територію, розширюють стоянку для автомобілів. Працівники займаються кронуванням дерев. Будуть викладені доріжки з бруківки, поставлять лавки, сміттєві урни, встановлять відеокамери, освітлення, вай-фай, зони для барбекю, облаштують туалети. На це вже минулого року за сприяння народного депутатат Ігоря Гузя з «соцеконому» виділено півтора мільйона гривень.

Загалом на цей довготривалий і, до слова, дороговартісний проект буде витрачено більш як 20 млн гривень.          

На додаткові кошти, які планують залучити у нинішньому році, планують взятися за другий етап – побудувати сучасні волейбольний, футбольний  і баскетбольний майданчики й встановити тенісний стіл, вуличні тренажери.

А в рамках завершального етапу буде облаштована пляжна зона, очищене озеро тощо. Загалом на цей довготривалий і, до слова, дороговартісний проект буде витрачено більш як 20 млн гривень. Але він цього вартує, адже не всі нововолинці мають можливість відпочити на морі або навіть на Світязі. Тепер з’явилася надія, що в рідному місті при  бажанні відпочиниш і гарно проведеш дозвілля.

Читайте також: У Польщі агентство з працевлаштування обдурило більше 100 українців

       

                                                                                          

Telegram Channel