Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
RealMe GT Master Edition вже в Україні: найкращий смартфон середнього класу?

Автограф відомого японського дизайнера Наоти Фукусави на кришці підкреслює унікальність смартфона.

Фото MagaZilla.

RealMe GT Master Edition вже в Україні: найкращий смартфон середнього класу?

RealMe GT Master Edition має той самий дисплей, ті самі камери та майже такий самий функціонал, як і флагманський RealMe GT. Звісно, використовується трохи простіший процесор, а от у плані дизайну новинка навіть перевершила топову версію, про що свідчить престижна нагорода IF Design Award 2021. І при цьому вона коштує майже вдвічі дешевше. Ви заінтриговані?

Позиціювання

В останні роки смартфони середнього класу помітно подорослішали: вони пропонують цікавий дизайн, якісні камери, продуктивне залізо та гарний функціонал. У топ-виробників давно є сильні гравці у цій категорії: у Samsung це серія А, у Xiaomi — Note та Poco. Не дивно, що молодим брендам, включаючи RealMe, конкурувати з мастодонтами важко.

Однак для RealMe важливо серйозно й надовго заявити свою присутність у наймасовішому сегменті ринку. Заради досягнення цієї мети компанія взяла свій флагман RealMe GT, трохи спростила його «начинку», прикрасила яскравою обгорткою та відправила на полиці за дуже смачною ціною.

Дизайн

RealMe GT Master Edition випускається у двох варіантах. Перший — зі скляною спинкою Blue Sunrise, що радує око ніжними та м’якими переливами кольору. Друга версія, Voyager Grey, має ребристу панель з екошкіри, що нагадує кришку валізи. Все для того, щоб пробудити дух авантюризму та нагадати про ваші почуття під час подорожей. Стриманий сірий колір дарує відчуття гармонії, а автограф відомого японського дизайнера Наоти Фукусави на кришці підкреслює унікальність смартфона.

Дисплей

6,43-дюймовий Full HD+ екран побудований на матриці Super AMOLED, що забезпечує великий запас яскравості (до 1000 ніт) та підтримку функції AlwaysOn. Охоплення 100% колірного простору DCI-P3 гарантує відображення соковитих та натуральних відтінків. Окрім цього, дисплей GT Master Edition ще й «швидкісний»: частота оновлення сягає 120 Гц.

Продуктивність

8-ядровий чип Snapdragon 778G 5G, графіка Adreno 642L та цілих 6 ГБ ОЗП забезпечують високу продуктивність навіть у вимогливих іграх. П’ятишарова система охолодження зі збільшеним радіатором дозволяє зменшити нагрівання смартфона, гарантуючи стабільний політ при високих навантаженнях.

Камери

Світлосильна камера на 64 Мп, ширококутний об’єктив з охопленням 119° та модуль макрозйомки створюють якісні та деталізовані кадри, що не потребують постобробки. А фронталка від Sony (32 Мп) з алгоритмами AI Beauty допоможе зробити ефектні селфі.

Смартфон пропонує просунутий нічний режим Pro Nightscape з можливістю зміни витримки, функцію Dynamic Bokeh, що перетворює фон на динамічні світлові сліди, та опцію Neon Portrait, що створює м’який ефект розмиття.

Функціонал

NFC-чип дозволяє використовувати GT Master Edition у ролі банківської картки, перепустки або проїзного. Екранний сканер відбитка забезпечує швидке розблокування та надійний захист даних. Сучасні версії модулів Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.2 гарантують блискавичну передачу даних, а адаптер 5G знадобиться в поїздках за кордон.

Автономність

Завдяки 65-ватному ЗП SuperDart Charge зарядити смартфон від 0% до 100% можна всього за пів години! Режим флеш-зарядки дозволяє поповнювати баки навіть при активній експлуатації гаджета (наприклад, під час ігор), не завдаючи шкоди акумулятору.

Ціна

За даними порталу MagaZilla (m.ua), Realme GT Master Edition вже можна замовити більш ніж у 40 інтернет-магазинах. Станом на кінець грудня ціна моделі у різних продавців коливається у діапазоні від 8 900 до 12 000 грн.

Telegram Channel