Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Волинянам радять лупити помаранчі: вони багаті на чудодійний лимонен

Будьте здоровими!

Фото life.liga.net

Волинянам радять лупити помаранчі: вони багаті на чудодійний лимонен

Ці цитруси вкрай корисні для людського організму

Апельсини — це живильні електростанції, які актуальні в зимовий сезон. Про користь, яку цитрус приносить здоров’ю людини, розповіла клінічний дієтолог Ловнет Батра. Про це повідомляє health.comments.ua, пише agronews.ua.

За словами медика, в апельсинах міститься лимонен – прозора рідина, яка є основним компонентом олії шкірки цитрусових. Це один з основних компонентів апельсина, який знижує ризик виникнення раку шкіри, легень, молочної залози, шлунка та товстої кишки.

В апельсинах міститься лимонен – прозора рідина, яка є основним компонентом олії шкірки цитрусових. Це один з основних компонентів апельсина, який знижує ризик виникнення раку шкіри, легень, молочної залози, шлунка та товстої кишки.

Апельсини, як зазначає Батра, сприяють зниженню холестерину. Клас сполук, виявлених у шкірці апельсинів, званих поліметоксильованими флавонами (ПМФ), може знижувати рівень холестерину.

Також дієтолог наголошує, що регулярне вживання апельсинів – відмінний спосіб отримати велику дозу фолієвої кислоти природним шляхом. Ваше тіло використовує його для розподілу клітин та створення ДНК. Це особливо важливий вітамін групи В для вагітних жінок.

Читайте також: Зеленському пропонують трохи обмежити апетити суддів-пенсіонерів, які одержуть від 100 до 500 тисяч гривень щомісяця.

Telegram Channel