Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Адвокатам та Ірині Геращенко провокатори пропонували купити запис «наради у Зеленського» щодо справи Порошенка

Ілля Новіков.

Фото Гордон.

Адвокатам та Ірині Геращенко провокатори пропонували купити запис «наради у Зеленського» щодо справи Порошенка

Адвокат Ілля Новіков повідомив у Facebook, що йому, а також Ігорю Голованю та Ірині Геращенко надійшла пропозиція купити «запис наради в Офісі президента Зеленського щодо справи Порошенка».

«Сьогодні о 14-й Печерський суд Києва має оголосити рішення про запобіжний захід Порошенку, прокуратура вимагає арешт і мільярд застави. Перша їхня спроба у понеділок зірвалася, суддя після 5 годин у нарадчій кімнаті прислав секретаря та оголосив про відкладення на сьогодні. Нам цілком очевидно, що для наших опонентів з Офісу Президента це провал, їм було важливо отримати картинку «Порошенка у наручниках» одразу ж, у день його прильоту в Україну», - пише Новіков.

Навіть якщо такий запис існує і він справжній, він нам не дуже потрібний. І без нього абсолютно зрозуміло, що відбувається.

 «Ніхто не сумнівається, що цього вони хочуть, і неможливість забезпечити результат для них є неприємною демонстрацією неповного контролю над ситуацією. А вони зараз не можуть дозволити собі виглядати неефективними в маніпулюванні судами, якщо вже наважилися робити це на очах у всіх. Сів на цей велосипед – їдеш уперед чи падаєш із нього», - пише Ілля Новіков.

«Тим часом мені в телеграм, а також Ігорю Голованю та Ірині Геращенко сьогодні вночі прийшли однакові пропозиції купити запис нібито наради у Зеленського. Не знаю, на що вони розраховували. Швидше за все це пранк, можливо наївна спроба заробити грошей. Їхня проблема в тому, що навіть якщо такий запис існує і він справжній, він нам не дуже потрібний. І без нього абсолютно зрозуміло, що відбувається. Все, що ми хотіли сказати, ми сказали в суді. Документи зі справи опубліковані, кожен може прочитати їх сам, жодного місця для секретів», - резюмує Новіков.

Читайте також: Порошенку обрали запобіжний захід​.

Telegram Channel