Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Із сім’ї волинян двох маленьких дітей забрали до притулку

Шкода...

Фото Старовижівської громади.

Із сім’ї волинян двох маленьких дітей забрали до притулку

А їхніх батьків притягнуто до адміністративної відповідальності

На жаль, не кожному малюку у нашій державі щастить народитися у благополучній сім’ї, де є всі умови для повноцінного проживання та виховання, тому начальником служби у справах дітей Старовижівської селищної ради А. Дричик, поліцейським офіцером громади А. Кримнюком та інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Ковельського районного управління поліції М. Сметюх проводиться активна робота з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах. Про це повідомляє Служба у справах дітей Старовижівської селищної ради.

За результатом проведення рейду двох малолітніх дітей було тимчасово поміщено до притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації.

18 січня 2022 року під час рейду по громаді було відвідано сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах. За результатом проведення рейду двох малолітніх дітей було тимчасово поміщено до притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації, а їх батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП «Невиконання батьками та особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей», складено акти обстеження умов проживання дітей, попереджено про відповідальність батьків та інших осіб, які їх замінюють, за ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання, виховання дітей.

Читайте також: Волинський атовець із «темним минулим» шукає прихистку, як бродячий пес…(Відео).

Telegram Channel