Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сьогодні 27 тисяч маленьких львів'ян не прийшли до школи: у місті катастрофічна ситуація із захворюваністю на COVID-19 серед дітей

Що коїться!

Фото slovoidilo.ua

Сьогодні 27 тисяч маленьких львів'ян не прийшли до школи: у місті катастрофічна ситуація із захворюваністю на COVID-19 серед дітей

Лікарні переповнені вже...

У Львові фіксують зростання рівня захворюваності на COVID-19 серед дітей.

Про це мер міста Андрій Садовий повідомив під час брифінгу. 

Садовий додав, що хоча спалаху захворюваності у місті не спостерігається (госпіталізовано 304 дорослі особи), значно зросла кількість хворих дітей, інформує УНІАН.

«Ситуація з COVID-19 у Львові не просто загрозлива, а таку страшну динаміку ми тут за два роки ще не бачили».

«Ситуація з COVID-19 у Львові не просто загрозлива, а таку страшну динаміку ми тут за два роки ще не бачили. Сьогодні 27 тисяч дітей не прийшли до школи. Хворих близько 10 тисяч, а решта цілих класів пішли на самоізоляцію», - зазначив він.

Львівська обласна лікарня «Охматдит» до сьогодні була єдиною, що приймає хворих на коронавірус неповнолітніх. Зараз вона переповнена.

«Лікарня на Пилипа Орлика (Комунальна міська дитяча клінічна лікарня Львова)… Ми за два роки ніколи туди ковідних не клали. Сьогодні там вже є 23 пацієнти. Тому що «Охматдит» доходить вже до піку», - зауважив мер.

В дитячій міській лікарні розгорнули вже 30 ліжок з доступом до кисню, готові збільшувати їхню кількість за потреби.

Реклама Google

Читайте також: У Луцьку з четвертого поверху впав чоловік.

Telegram Channel