Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
На очах у багатодітної матері заживо згоріла однорічна дитина (Фото)

Триває слідство.

Фото ulibky.

На очах у багатодітної матері заживо згоріла однорічна дитина (Фото)

Трагедія сталася у селі Бузова на Київщині

Про це повідомили у поліції Київської області.

«20 січня близько 18:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Бузова по вулиці Дзвонова горить приміщення. Під час гасіння полум’я рятувальники виявили тіло однорічної дитини»,- йдеться в повідомленні.

Пожежа трапилася внаслідок самовільного займання пічки, якою здійснювалося опалення приміщення.

Правоохоронці встановили, що 18-річна багатодітна мати винаймала житло у недіючій лазні на території приватного домоволодіння. Дівчина повідомила правоохоронцям, що близько 18:00 вийшла до вбиральні, залишивши в банному приміщенні трьох малолітніх дітей, і вже через кілька хвилин помітила задимлення.

«За попередньою інформацією, пожежа трапилася внаслідок самовільного займання пічки, якою здійснювалося опалення приміщення. Правоохоронці затримали багатодітну матір відповідно до ст. 208 КПК України», — зазначається в повідомленні.

У свою чергу в ГУ ДСНС України у Київській області повідомили, що отримали повідомлення про пожежу о 18:37.

«Двійнят 2018 р.н. встигли вивести з приміщення сусіди. Під час гасіння було виявлено тіло загиблої дитини 2020 р.н. Пожежу локалізували о 19:58 та повністю ліквідували о 20:23. Причина виникнення загорання встановлюється», - повідомили надзвичайники.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили матері про підозру за ч.3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Окрім того, суд обрав дівчині запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Українську заробітчанку вбили та пограбували у Польщі: її тіло всю ніч пролежало під дощем.

 

 

 

Telegram Channel