Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Не було продуктів та теплих речей: у горе-матері забрали всіх дітей

уде вирішуватися питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Фото ТСН.

Не було продуктів та теплих речей: у горе-матері забрали всіх дітей

Дітей взяла до себе бабуся

В одному з сіл Голопристанської територіальної громади Херсонської області в поліцію надійшло повідомлення від місцевих жителів. Люди розповіли, що односельці не доглядають за чотирма малолітніми дітьми.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на поліцію Херсонської області.

Зважаючи на загрозу здоров’ю та життю дітей, було прийнято рішення тимчасово вилучити їх з родини.

Встановлено, що чотирьох дівчаток віком від п’яти місяців до чотирьох років виховує 30-річна мати разом зі співмешканцем. Трьох її старших дітей забрав до себе і виховує її перший чоловік.

Під час перевірки умов проживання малолітніх працівники ювенальної превенції та служби у справах дітей виявили жахливіі умови проживання малюків. У будинку не було запасів продуктів, діти були голодні, не мали теплих речей, іграшок. Самі діти перебували у занедбаному стані.  

Жінка вже притягалася до відповідальності за неналежний догляд за дітьми, з нею проводилися бесіди і їй давали шанс виправити ситуацію, але нічого не змінилося. Зважаючи на загрозу здоров’ю та життю дітей, було прийнято рішення тимчасово вилучити їх з родини.

Читайте також: У Горохові студентка заявила, що її обікрали в барі​.

 Дітей передали рідній бабусі, яка погодилася їх доглядати. Буде вирішуватися питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Telegram Channel