Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Семикласниця з Волині здобула І місце на всеукраїнській олімпіаді з фізики (Фото)

Молодці!

Фото: raiosvita.mk.ua.

Семикласниця з Волині здобула І місце на всеукраїнській олімпіаді з фізики (Фото)

Двоє учнів Підгайцівського ліцею - переможці ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики та фізики

Традиційно у січні проходить ІІІ етап шкільних олімпіад. Двоє учнів Підгайцівського ліцею продемонстрували високий рівень знань з фізики та  математики та здобули переможні місця.  Про це інформують на сайті Підгайцівської громади.

На жаль, пандемія вносить свої корективи і учні нашої громади не мали змоги взяти участь в олімпіадах з усіх предметів.

 

«То ж щиро вітаємо  Сергієнко Вікторію, ученицю 7 класу Підгайцівського ліцею, яка здобула І місце з фізики та ІІ місце з математики. Дякуємо вчителям та батькам, які підготували талановиту ученицю: учителю математики Северенюк Катерині Василівні  та учителю фізики Котюху Павлу Івановичу!» – зазначають в ОТГ.

Вікторія, також,  посідає перше місце у рейтингу успішності в своєму навчальному закладі.

 Ще одне призове ІІ місце з фізики у Оліферчука Романа, учня 7 класу Підгайцівського ліцею. Романа готував до олімпіади Котюх Павло Іванович.

До слова, Сергієнко Вікторія стала ще й призеркою (ІІ місце) другого туру XVIII обласної математичної олімпіади ім. Михайла Кравчука (керівник Северенюк К.В.).  Вікторія, також,  посідає перше місце у рейтингу успішності в своєму навчальному закладі.

«Дорогі учні та вчителі, ви - наша гордість! Пишаємося вашими здобутками та зичимо нових досягнень!», – йдеться на сайті громади.

Реклама Google

Telegram Channel