Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Для утеплення вольєрів: у волинському місті комунальники збирають ялинки

Наголошують, що дерева не слід викидати в контейнери для сміття, вони для цього не призначені.

Фото: КП «Полігон».

Для утеплення вольєрів: у волинському місті комунальники збирають ялинки

Комунальники зібрали по місту всі ялинки та звезли їх на територію підприємства

У Володимирі 27-го січня працівники КП «Полігон» збирали та утилізовували ялинки та сосни після новорічно-різдвяних свят.

Дерева володимирчани складували у спеціально відведених місцях, про які неодноразово повідомляли у соцмережах та ЗМІ, – йдеться на сторінці КП «Полігон».

Комунальники зібрали по місту всі ялинки та звезли їх на територію підприємства.

На підприємстві дерева утилізують. Спочатку – подрібнять, а далі відходи від ялин та сосен можна буде використовувати для утеплення рослин та вольєрів тварин, а також для опалення приміщень.

«На підприємстві дерева утилізують. Спочатку – подрібнять, а далі відходи від ялин та сосен можна буде використовувати для утеплення рослин та вольєрів тварин, а також для опалення приміщень», – зазначає заступник директора підприємства Віктор Павлось.

 

 

 

Як повідомив директор підприємства Володимир Собіпан, перші ялинки володимирчани вже почали виносити після 10 січня. Масово – після Водохреща.

Не виключено, що дехто з володимирчан ще тільки планує розбирати ялинку. Тому нагадують, що для складування ялинок у Володимирі відведені спеціальні місця, перелік яких – на сторінках підприємства у фейсбуці, інстаграмі, телеграм-каналі.

Наголошують, що дерева не слід викидати в контейнери для сміття, вони для цього не призначені.

Читайте також:У волинському місті ріжуть небезпечні дерева (Фото)

Telegram Channel