Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ректор ВНУ Цьось: «Найважливіше – створили позитивну атмосферу для здобувачів освіти»

Серед пріоритетів цього року, кажуть у виші, будівництво спорткомплексу на базі «Гарт», яким зможуть користуватися і туристи Світязя.

Волинь-нова

Ректор ВНУ Цьось: «Найважливіше – створили позитивну атмосферу для здобувачів освіти»

Анатолій Цьось із проректорами дав пресконференцію з нагоди 2-ї річниці перебування на посаді ректора

Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось виділив 5 основних напрямків, які вважає пріоритетними для свого колективу і з яких здобули певних успіхів за два роки. Про це повідомив сьогодні журналістам, зауваживши, що «найважливіше вдалося згуртувати колектив і створити позитивну атмосферу з надання якісної освіти для здобувачів освіти».

«Найважливіше – створили позитивну атмосферу з надання освіти для здобувачів освіти», - сказав Цьось.

Щодо 5 напрямків, то серед них: промоція спадщини Лесі Українки (зокрема у Польщі), зв’язок з громадами краю, робота з іноземними студентами, дуальна освіта, будівництво спорткомплексу на базі «Гарт».

Успішну ініціативу щодо видання творів Лесі Українки у волинському виші хочуть повторити, запропонувавши профільному міністерству видати ще й збірку творів Олени Пчілки. У 2023 році виповниться 175 років з дня її народження.

Зокрема, говорячи про іноземних студентів, Анатолій Цьось зауважив, що більшає китайців і ця тенденція буде поглиблюватися. Утім, для університету це можливість надати освітню послугу, поглибити міжкультурну співпрацю та мати вагомий засіб розвитку.

Читайте також:У волинському виші відкрили сучасний спорткомплекс за 21 мільйон гривень

Реклама Google

Telegram Channel