Курси НБУ $ 41.33 € 44.71
«Евертон» Віталія Миколенка очолив Френк Лемпард

Подивимося, подивимося...

Фото REUTERS.

«Евертон» Віталія Миколенка очолив Френк Лемпард

Перед ним стоїть доволі непросте завдання...

«Іриски» після двох тижнів пошуків визначились із новим тренером. Ним став легенда Челсі Френк Лемпард.

43-річний фахівець очолив мерсисайдців, інформує прес-служба клубу. Сторони остаточно узгодили усі деталі подальшої співпраці, інформує football24.ua.

Лемпард поставив свій підпис під контрактом до кінця сезону 2023/24. Вочевидь, головним завданням легенди Челсі буде врятувати Евертон від вильоту в поточній кампанії. Зараз команду Віталія Миколенка відділяють від небезпечної зони лишень 4 залікові бали, а в останніх 5-ти турах АПЛ вона набрала один пункт.

Лемпард поставив свій підпис під контрактом до кінця сезону 2023/24. Вочевидь, головним завданням легенди Челсі буде врятувати Евертон від вильоту в поточній кампанії.

На тренерському містку Евертона Френк Лемпард замінив Рафаеля Бенітеса, який пропрацював лише пів року. Саме іспанець був ініціатором підписання оборонця збірної України.

Зауважимо, «іриски» – вже третій колектив у тренерській кар’єрі Френка. Розпочинав він її в Дербі Каунті (2018-2019 роки), а продовжив у Челсі (2019-2021 роки). «Сині» у першому сезоні з ним фінішували четвертими, але потім забуксували, а легенду звільнили. На його місце прийшов Томас Тухель.

Відтак, Лемпард вже майже рік залишався без роботи. З різних причин він раніше не очолив Крістал Пелас, Астон Віллу та Норвіч.

Реклама Google

Читайте також: Український фігурист на запитання російських пропагандистів відповів англійською мовою.

Telegram Channel