Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Монастирський бачив відео з Трухіним через кілька днів після ДТП, «слугу народу» покривали, – Мусаєва

Депутат Трухін.

Фото Новинарня.

Монастирський бачив відео з Трухіним через кілька днів після ДТП, «слугу народу» покривали, – Мусаєва

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський бачив відео з місця дорожньо-транспортної пригоди за участю народного депутата від «Слуги народу» Олександра Трухіна через кілька днів після події

Про це у середу, 2 лютого, заявила головна редакторка «Українська правда» Севгіль Мусаєва в ефірі телеканалу «Україна 24». Вона розповіла, що відео із нардепом журналісти «УП» намагалися отримати із серпня 2021 року.

Викликає здивування: якщо міністр бачив це відео, Національна поліція передала справу до ДБР, то чому вони не додали його як докази?

«Денис Монастирський бачив це відео з камер поліцейських через кілька днів після ДТП. Чи бачив це відео президент Володимир Зеленський чи голова Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов – невідомо, в мене цих даних немає. Викликає здивування: якщо міністр бачив це відео, Національна поліція передала справу до ДБР, то чому вони не додали його як докази?», – сказала Мусаєва.

Вона переконана, що після цієї ситуації слід вимагати відставки та відповідальності керівників правоохоронних органів. «Олександра Трухіна покривали. Це називається саме так, можемо казати про це відверто», – заявила журналістка.

Читайте також: Петро Порошенко: йдеться не про Трухіна, а про повну деградацію влади Зеленського​.

Вона також повідомила, що за її даними джерел, Трухін займається «неофіційними бюджетними питаннями» у парламентській фракції «Слуга народу». «Тобто зарплатами у конвертах», – наголосила Севгіль Мусаєва.

Джерело: Новинарня.
Telegram Channel