Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Погода на четвер, 3 лютого: правте могорич з Максимів, Максимовичів та Максимівних

До самісінького дна - і знову по повній!

Фото samogon-shop24.ru

Погода на четвер, 3 лютого: правте могорич з Максимів, Максимовичів та Максимівних

На дорогах Волині спостерігатиметься ожеледиця

Якою буде погода на Волині завтра:

3 лютого у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг, слабка хуртовина. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2⁰ морозу.

Хмарно з проясненнями буде і на теренах Волинської області. Вночі невеликий сніг, слабка хуртовина. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла.

Найтепліше 3 лютого було у 2002-му році – плюс 13,3 градуса, найхолодніше – у 1956-му році – мінус 23,2 градуса.

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Максима Сповідника і Максима Грека. У давнину була така приказка: «Якщо місяць заковзав, у хмару білий ріг встромив — буде добре жито і борошно в сито» — молодий місяць у хмарах вказував на хороший урожай. А ось ясне небо передвіщало недорід. Яскраво-червоний захід 3 лютого прогнозував морозний ясний завтрашній день; а ясна погода — ранню весну. Якщо вдень сонце світить яскраво, то влітку на фруктових деревах плоди червиві будуть, а якщо воно за хмари ховається — чисті та великі.

 

Прогноз погоди на післязавтра:

4 лютого синоптики також прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Реклама Google

Читайте також: У Цуманській пущі живе найменша сова України (Фото).

Telegram Channel