Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею

Фото Польська прикордонна служба.

Білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею

Білорусь часто вдається до провокацій

Білорусь продовжує здійснювати провокації на кордоні з Польщею. Тамтешні прикордонники кажуть, що до цього білоруські військові вдаються часто.

Як інформує 24 канал, біля польського кордону в районі Криньків Підляського воєводства білоруські силовики відкрили вогонь з сигнальних пістолетів. Однак цього разу боєприпаси не потрапили на польську територію.

 Білоруські силовики часто вдаються до подібних провокацій. Наприклад цього тижня вони двічі стріляли з сигнальних пістолетів біля кордону.

Речниця польської прикордонної служби Анна Міхальська заявила про те, що білоруські силовики часто вдаються до подібних провокацій. Наприклад, цього тижня вони двічі стріляли з сигнальних пістолетів біля кордону.

«У Криньках бачили та чули постріли з сигнальних пістолетів. Такий вид провокацій відбувається постійно»,
– заявила Міхальська.

За словами речниці, подібний інцидент трапився 1 лютого. Щоправда, тоді сигнальні ракети потрапили на польську територію біля станції технічного обслуговування.

Крім того, за останню добу польські прикордонники затримали 5 громадян Ємену, які намагалися перетнути кордон з білоруської сторони. Від початку 2022 року прикордонники зафіксували 1 100 спроб нелегального перетину кордону.

Читайте також: Бацька Лукашенко: «Володя Зеленський одразу труснув» (Відео)

Telegram Channel