Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Порошенко відповів на пропозицію Путіна щодо політичного притулку

«Наша команда неодноразово заявляла, що переслідуючи проєвропейську опозицію в Україні, Зеленський насамперед хоче зробити подарунок Путіну. Нині це підтвердив вже сам Путін».

Фото Європейська солідарність.

Порошенко відповів на пропозицію Путіна щодо політичного притулку

Петро Порошенко радить Володимиру Зеленському припинити радувати Путіна справами проти проєвропейської опозиції. А Путіну у відповідь на його заяви Порошенко порадив не втручатись в українські справи

Про це він написав у Facebook.

«Наша команда неодноразово заявляла, що переслідуючи проєвропейську опозицію в Україні, Зеленський насамперед хоче зробити подарунок Путіну. Нині це підтвердив вже сам Путін», - написав Порошенко у Facebook.

«Раджу Володимиру Олександровичу припинити радувати Путіна і зайнятися захистом країни. І саме туди спрямувати свої зусилля та зусилля правоохоронних органів, які зараз займаються Порошенком більше, ніж російською загрозою».

«Раджу Володимиру Олександровичу припинити радувати Путіна і зайнятися захистом країни. І саме туди спрямувати свої зусилля та зусилля правоохоронних органів, які зараз займаються Порошенком більше, ніж російською загрозою», - наголошує п’ятий Президент.

«А Володимиру Володимировичу — нарешті усвідомити, що ми розберемося самі, тут, в Україні. І одвічна російська практика «опікуватися» українською політикою та політиками вже давно припинилася. Це сталося тоді, коли я був обраний Президентом України», - нагадав Порошенко.

Читайте також: Порошенко вимагає від Зеленського та монобільшості виділити 50 млрд грн на армію під конкретні програми​.

Нагадаємо, Путін під час спільного брифінгу з президентом Франції Еммануелем згадав про «переслідування політичних опонентів в Україні». Путін в іронічній формі звернувся до п'ятого президента України Петра Порошенка, запропонувавши йому політичний притулок у Росії.

Telegram Channel