Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Порошенко: влада намагається блокувати мою політичну діяльність в умовах російської загрози

«Ми точно вміємо, знаємо як і можемо перемагати. Сьогодні – не перемога, але точно не поразка. Це ще один крок вперед. І ми переможемо».

Фото Європейська солідарність.

Порошенко: влада намагається блокувати мою політичну діяльність в умовах російської загрози

Про це п’ятий Президент Петро Порошенко заявив під час виступу перед тисячами прихильників біля Київського апеляційного суду

 «Вони продовжують обмежувати мою політичну діяльність з точки зору роботи по країні і виїзду за кордон. Тепер вже очевидно, що це була також мета Зеленського. Для того, щоб не давати мені дозволу, який – так вони вважають – я маю в них питати для участі у міжнародних конференціях. У мене були зустрічі в Мюнхені, курс лекцій в Маямі, зустрічі у Вашингтоні – вони блокують саме цей вид діяльності», – констатує Порошенко.

 

Читайте також: Апеляція у справі Порошенка: суд оголосив рішення​.

 «Сьогодні в Харкові Зеленський, мені сказали, заявив про те, що у нас в тероборону мають йти професіонали, яким він вважає себе. Це не так. Я захоплююся українцями, які в цих умовах зберігають спокій і рішучість. В тероборону в умовах нападу Путіна, який стає з кожним днем все, на жаль, вірогідніший, мають йти всі громадяни. А професіонали мають йти у ЗСУ. Професіонали мають йти в дипломати, в ті структури, які проводять економічні реформи, які займаються боротьбою з корупцією, зберігаючи антикорупційну інфраструктуру. І професіонали мають бути президентами та прем’єрами», – наголошує Порошенко.

 

 «Три з половиною місяці тому влада повинна були профінансувати наші Збройні сили, поповнити резерви, підняти грошове забезпечення і доукомплектувати бригади, профінансувати місцеве самоврядування для територіальної оборони. Щоб підвищити ціну, яку заплатить Путін у випадку прийняття рішення про продовження агресії. Бо це і є найкоротший шлях до миру», – наголошує Порошенко.

 

«Ми точно вміємо, знаємо як і можемо перемагати. Сьогодні – не перемога, але точно не поразка. Це ще один крок вперед. І ми переможемо»

 «Ми сьогодні продемонстрували, що для нас Україна понад усе. Ми сьогодні продемонстрували, що правда з нами, як ми і обіцяли, що Господь з нами, але ключовий висновок – без кожного з вас, хто приїхав сюди для того, щоб захистити демократію, захистити країну, європейський вектор розвитку, нічого б не відбулося», – наголошує лідер партії.

 

 «Ми точно вміємо, знаємо як і можемо перемагати. Сьогодні – не перемога, але точно не поразка. Це ще один крок вперед. І ми переможемо», – резюмує Петро Порошенко.

 

Реклама Google

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel