Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зник водій харківського олігарха Ярославського, який взяв на себе провину про смертельну ДТП

У цій історії набагато більше запитань, ніж відповідей...

Фото champion.com.ua

Зник водій харківського олігарха Ярославського, який взяв на себе провину про смертельну ДТП

Сам багатій продовжує переховуватися у Великій Британії...

Водій харківського бізнесмена Олександра Ярославського, який взяв на себе провину про смертельну ДТП, зник.

Чоловік перестав виходити на зв'язок і переховується від органів слідства, повідомив прес-секретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, передає gazeta.ua з посиланням на «РБК-Україна».

«Переховується від слідства», - зазначив Чубенко.

«Переховується від слідства», - зазначив Чубенко.

За словами представника прокуратури, сьогодні підозрюваний не з'явився до суду, який мав обрати йому запобіжний захід у справі про приховування злочину.

Олексадр Ярославський - колишній співвласник Укрсиббанку і експрезидент харківського футбольного клубу «Металіст». Володіє мережею ТРЦ «Караван», готелем Kharkiv Palace. За версією Forbes, дев'ятий серед найбагатших людей в Україні. Його статки оцінюють у $820 млн.

9 лютого на трасі Чугуїв - Мартове кортеж Ярославського збив на смерть людину. На місці події автівки не зупинилися. 10 лютого Ярославський разом із тестем вилетів з України до Великої Британії.

У поліції заявили, що викликають бізнесмена на допит як можливого свідка аварії. У компанії Ярославського стверджують, що за кермом перебував водій, який працює в одній з допоміжних служб компанії.

На ранок після ДТП водій зізнався, що нібито був за кермом автомобіля, який на смерть збив пішохода. Думав, що «було зіткнення з твариною». Чоловікові вручили підозру.

Реклама Google

Читайте також: Чому Ігор Палиця наїжджає на союзників України?.

Telegram Channel