Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Гурту Kalush Orchestra запропонували поїхати на Євробачення-2022 замість Alina Pash

Гурт отримав максимальні 8 балів від глядачів та 6 від суддів.

Фото obozrevatel.com.

Гурту Kalush Orchestra запропонували поїхати на Євробачення-2022 замість Alina Pash

Музиканти посіли на конкурсі друге місце, але співачку Alina Pash усунули від участі

«Суспільне», організатор нацвідбору на Євробачення-2022, звернулося до групи Kalush Orchestra із пропозицією представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Туріні (Італія), передає obozrevatel.com.

Про це повідомила пресслужба громадського мовника 17 лютого. Рішення звернутися до гурту було ухвалене на позачерговому засіданні Організаційного комітету національного відбору.

Для мовника важливо зберегти довіру глядачів до пісенного конкурсу.

У «Суспільному» вказали, що (згідно з пунктом 3.4 правил) могли самостійно визначити представника від України на Євробаченні серед фіналістів, але свідомо вибрали саме конкурсанта з другим місцем, керуючись принципом дотримання рейтингової таблиці.

Читайте також: Аліна Паш відмовилась від участі в «Євробаченні».

«Для мовника важливо зберегти довіру глядачів до пісенного конкурсу», – заявила пресслужба. Нагадаємо, що Kalush Orchestra отримав загальну оцінку 14, поступившися лише одним балом Alina Pash. Гурт отримав максимальні 8 балів від глядачів та 6 від суддів.

Коротко про знаменитостей:

Kalush Orchestra – український реп-гурт, заснований у 2019 році. Учасниками є: Олег Псюк – засновник та соліст, Ігор Діденчук – мультиінструменталіст, ТЗ Кіліммен та інші. Гурт був названий на честь Калуша, рідного міста Олега Псюка.

Реклама Google

Telegram Channel