Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«Більшість гравців Динамо розглядають варіант залишити Україну», – Вербич

ФК Динамо Київ. Беньямін Вербич.

Фото sport.ua.

«Більшість гравців Динамо розглядають варіант залишити Україну», – Вербич

Півзахисник київського «Динамо» Беньямін Вербич поділився думками стосовно можливої загрози вторгнення Росії в Україну, а також розповів про поточну ситуацію в клубі

«Відчуття, коли дивишся телевізор або читаєш новини, не з приємних. Насправді, я навіть не знаю, що і думати... Це те, чого я не міг собі уявити навіть в самих поганих думках. Однак тепер, за повідомленнями ЗМІ, війна, схоже, вже майже на носі. Я досі не можу уявити, що це станеться насправді.

Єдине, що ми можемо зробити, це сподіватися на дипломатичні угоди. Я зараз за кордоном, але моя сім'я в Києві. Більшість моїх одноклубників розглядають можливість ненадовго покинути Україну на випадок, якщо дійсно почнеться війна.

Що кажуть мої українські одноклубники? Ця сага триває вже деякий час. Хвилювання почалися на Донбасі і в Криму і йдуть з 2014 року, і ми вже говорили про це з товаришами по команді. 

Чи отримали ми якісь інструкції від клубу на цей рахунок? Насправді, якоїсь особливої паніки в клубі поки немає. Як і в самій країні. Я не хочу занадто торкатися політики, але у мене таке відчуття, що в інтернеті набагато більше паніки, ніж у реальному житті. Люди нетерплячі з приводу цієї ситуації, але поки ситуація досить спокійна і, сподіваюся, такою і залишиться.

Що кажуть мої українські одноклубники? Ця сага триває вже деякий час. Хвилювання почалися на Донбасі і в Криму і йдуть з 2014 року, і ми вже говорили про це з товаришами по команді. Чогось всі були впевнені, що цей конфлікт не пошириться далі. Однак в останні дні вони також трохи більше нервують і думають про те, що відбудеться, якщо станеться найгірше. Незручне напруження дійсно є, але мені все ж здається, що все більше людей дотримуються думки, що війни не буде. Я і сам дуже сподіваюся, що все вирішиться мирним шляхом», - сказав Вербич.

Читайте також: Відмучились: українські чоловіки провалили і заключну гонку Олімпіади

Реклама Google

Джерело: sport.ua
Telegram Channel