Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Поліція оточила столичний маєток Медведчука

Попросить тепер кума Путіна, щоб визволив?

Фото із сайту РІА «Новини».

Поліція оточила столичний маєток Медведчука

Хотів утекти разом за дружиною Оксаною Марченко?

Біля будинку народного депутата від партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука чергує поліція, а також перекрили прилеглу вулицю.

За словами журналістів, біля будинку чергують близько тридцяти поліцейських та осіб охорони. Поліцейські обшукують автівки довкола з ліхтариками та перекрили рух вулицею, що прилягає до будинку Медведчука.

За інформацією «Української правди», удень 21 лютого до маєтку прибуло кілька автомобілів та мінівенів, на які нібито вантажили майно нардепа, зокрема бронежилети та зброю.

21 лютого до маєтку прибуло кілька автомобілів та мінівенів, на які нібито вантажили майно нардепа, зокрема бронежилети та зброю.

Однак, як вважають журналісти, Державне бюро розслідувань дізналося про вивезення майна Медведчука та скерувало екіпаж поліції на місце.

За даними джерела «Української правди» в правоохоронних органах, силовикам надійшла оперативна інформація про підозрілий рух біля будинку Медведчука. На місце направили кілька екіпажів поліції – простежити, щоб фігурант залишався під домашнім арештом, як це постановив суд.

Читайте також у нас: «Дружина Медведчука Оксана Марченко покинула Україну – ЗМІ».

Telegram Channel