Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зеленський поговорив з Байденом: Білий дім запровадить санкції проти всіх причетних до ДНР і ЛНР

Джо Байден.

Фото РБК-Україна.

Зеленський поговорив з Байденом: Білий дім запровадить санкції проти всіх причетних до ДНР і ЛНР

Президент України Володимир Зеленський поговорив телефоном із президентом США Джо Байденом стосовно рішення Росії про визнання так званих «республік» на окупованій території України

«Обговорив події останніх годин з президентом Сполучених Штатів Америки. Розпочинаємо засідання Ради національної безпеки і оборони», повідомив Зеленський на twitter-сторінці.

Президент США Джо Байден найближчим часом оголосить про запровадження санкцій проти всіх, хто буде причетний до діяльності незаконних формувань на окупованій території України – так званих «ДНР» і «ЛНР».

Цей указ також надасть повноваження запроваджувати санкції проти будь-якої особи, стосовно якої буде встановлено факт здійснення будь-якої діяльності на території, контрольованої цими формуваннями

Невдовзі оприлюднять указ, яке заборонятиме будь-які фінансові, інвестиційні та торгівельні операції громадян США з території так званих «ЛНР» і «ДНР», або з їхніми представниками.

Цей указ також надасть повноваження запроваджувати санкції проти будь-якої особи, стосовно якої буде встановлено факт здійснення будь-якої діяльності на території, контрольованої цими формуваннями».

Читайте також: Путін підписав указ про визнання бандитських «ДНР» та «ЛНР»​.

Президент країни-агресора Володимир Путін визнав окуповані території Донецької та Луганської областей «незалежними республіками».Він також виклав власну версію історії за останні 105 років і повторив тезу російської пропаганди, що сучасна Україна «була створена більшовицькою Росією».

Реклама Google

Джерело: Газета по-українськи.
Telegram Channel