Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Путін програв війну. Уся Україна перетворилася на озброєний Майдан - Бутусов

Люди в Україні шукають будь-яку зброю, щоб убити хоча б одного окупанта.

Фото УНІАН.

Путін програв війну. Уся Україна перетворилася на озброєний Майдан - Бутусов

Але Путін помилився у головному – не влада захищає державу

Путін програв війну: Україна не капітулює, - написав у фейсбуці Юрій Бутусов, Головний редактор українського новинного суспільно-політичного інтернет-порталу Цензор.нет.

Наразі очевидною є головна мета спецоперації Путіна: примус керівництва України до беззастережної капітуляції.
Це дасть змогу комплексно розв’язати такі проблеми:

Добровільна відмова України від Донбасу та Криму.
Добровільна згода України на зняття всіх санкцій із РФ.
Встановлення маріонеткового проросійського уряду.
Звідси було визначено тактику дій ЗС РФ:
 

Точкова ліквідація об'єктів військової інфраструктури, що дало б змогу повністю придушити можливість організованого спротиву.
Оточення та примус покинути без спротиву Київ, а також інші найбільші міста.
Деморалізація та дезорганізація влади, сил оборони.
Мінімізація втрат з обох боків завдяки швидким і раптовим діям.
Росія панує в повітрі і могла б завдати критичних руйнувань містам, вузлам опору. Але це призведе до масових руйнувань і жертв серед військових і цивільних. І тоді підписувати капітуляцію не буде кому. Тому українці потрібні Путіну як заручники.
Якщо Росія почне війну на знищення, то тисячі жертв і мільйони біженців унаслідок такого захоплення унеможливлять досягнення політичних цілей Путіна.

Але Путін помилився у головному – не влада захищає державу, Українську державу захищає український народ. Вільні люди, які за свою країну готові боротися без жодних команд і навіть за абсолютної переваги ворога.

Уся Україна перетворилася на озброєний Майдан. І жодних компромісів з агресором цей Майдан не допустить.

Український народ та обрана ним влада на капітуляцію не піде. І тому українська авантюра стане для режиму Путіна могильною плитою.

Український народ та обрана ним влада на капітуляцію не піде. І тому українська авантюра стане для режиму Путіна могильною плитою.

Бліцкриг Путіна провалився. Люди не зустрічають окупантів з російськими прапорами. Люди шукають будь-яку зброю, щоб убити хоча б одного окупанта.

Кожний день спротиву України – це день повного розгрому всього міжнародного впливу Путіна та Росії. Мету спецоперації Путіна провалено, у цій війні Росія не має жодного шансу перемогти. Бо якщо Україну знищити, санкції з Путіна не знімуть, санкції буде посилено аж до повної блокади Росії. А без політичного рішення військова кампанія втрачає свій сенс.

Увесь цивілізований світ відвертається від Росії. Росія стає країною, яку зневажають, а громадянин Росії означатиме «причетний до злочинів Путіна». Росія – це буде ганебне тавро.

Україна боротиметься до перемоги, бо ми, українці, своєї країни ні на що не розміняємо – Україна в нас одна.

Читайте також новини війни:

Telegram Channel