Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Путін відправив зарізяк-«вагнерівців» вбити Зеленського – The Times

Окрім глави української держави мають вбити понад 20 провідних проукраїнських політиків.

Фото З INSTAGRAM.

Путін відправив зарізяк-«вагнерівців» вбити Зеленського – The Times

За даними видання, вагнерівці чекають зеленого світла від Кремля, щоб атакувати, а до їхнього розстрільного списку також входять прем'єр, весь Кабінет міністрів, мер Києва Віталій Кличко та його брат Володимир, які стали знаковими фігурами на передовій столиці, – загалом 23 людини

Британське видання The Times повідомляє, що в Києві діють понад 400 «вагнерівців», яким Кремль наказав вбити президента Володимира Зеленського та його уряд та підготувати підґрунтя для захоплення влади Росією.

Про це з посиланням на The Times повідомила Українська правда.

«Група Вагнера, приватна військова компанія, керована одним із найближчих союзників президента Путіна олігархом Євгеном Пригожиним, 5 тижнів тому надіслала найманців з Африки з місією вбити уряд Зеленського в обмін на солідну плату».

Дослівно The Times: «Група Вагнера, приватна військова компанія, керована одним із найближчих союзників президента Путіна олігархом Євгеном Пригожиним, 5 тижнів тому надіслала найманців з Африки з місією вбити уряд Зеленського в обмін на солідну плату».

Деталі: Повідомляється, що інформація про їхній задум дійшла українського уряду в суботу вранці, а за кілька годин Київ оголосив 36-годинну «жорстку» комендантську годину, щоб очистити місто від російських диверсантів.

Столична влада попередила мирних жителів, що всіх, хто виходитиме на вулицю в комендантську годину, розглядатимуть як агентів Кремля і можуть ліквідувати.

Джерела Times повідомили, що в січні в Україну прибуло від 2000 до 4000 найманців із різними завданнями.

Читайте також:Російські вороги накривають вогнем колони з жінками та дітьми під час евакуації — Верещук

Telegram Channel