Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Номери телефонів путінських прихвостнів зі сайту Кремля стали відомі усім українцям

Зателефонуйте фашистам!

Фото окупантів.

Номери телефонів путінських прихвостнів зі сайту Кремля стали відомі усім українцям

Подзвоніть окупантам і запитайте у них про війну

Міністерство внутрішніх справ України разом з нашими кібервійськами зламали сайт Кремля та отримали доступ до персональних даних високопосадовців РФ, повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає zn.ua.

Якщо у вас є 5 хвилин вільного часу, заходьте у Telegram-чатбот «Власть РФ», у ньому є всі телефони керівництва РФ. Наберіть будь-кого, запишіть відео, або хоча б аудіо розмови.

«Тепер у вільному доступі є вся телефонна база Кремля. Починаючи від керівників адміністрації, закінчуючи їхніми журналістами, громадськими організаціями та ворожками. В телефонній базі Кремля є окремий пул - кремлівських ворожок. Це просто, щоб ви розуміли про те, як працює інформаційна машина Російської Федерації», - сказав він.

Денисенко закликав усіх дзвонити на номери російських можновладців та питати їх про розпочату війну проти України.

«Якщо у вас є 5 хвилин вільного часу, заходьте у Telegram-чатбот «Власть РФ», у ньому є всі телефони керівництва РФ. Наберіть будь-кого, запишіть відео, або хоча б аудіо розмови. Говоріть з ними про все, що хочете, і після цього викладіть в соцмережі. Потім це буде великою доказовою базою. І обов’язково це неймовірно вибиватиме з колії тих, хто думає про війну з Україною, а тепер нехай думають про своє майбутнє», – додав він.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel