Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Російський та білоруський волейбол - повний аут

Рішення набирає чинності негайно.

Фото із сайту focus.ua.

Російський та білоруський волейбол - повний аут

Міжнародна федерація волейболу відсторонила Росію і Білорусь від усіх змагань

Міжнародна федерація волейболу (FIVB) запровадила нові санкції проти Росії і Білорусі у зв’язку з вторгненням російських військ на територію України, передає Спортарена.

FIVB оголосила про те, що всі російські та білоруські збірні, клуби, офіційні особи, а також спортсмени з пляжного волейболу та волейболу на снігу відсторонені від усіх міжнародних та континентальних змагань.

FIVB оголосила про те, що всі російські та білоруські збірні, клуби, офіційні особи, а також спортсмени з пляжного волейболу та волейболу на снігу відсторонені від усіх міжнародних та континентальних змагань. Рішення набирає чинності негайно.

Раніше FIVB забрала у Росії право на проведення чемпіонату світу з волейболу серед чоловіків, який мав відбутися з 26 серпня по 11 вересня.

Читайте також: Волейбол: Ексзбірниця України залишила російську команду

Нагадаємо, що Міжнародний олімпійський комітет закликав спортивні організації відсторонити спортсменів та офіційних осіб із Росії та Білорусі від усіх змагань.

Рано вранці 24 лютого Росія завдала ракетного удару по українських містах, а пізніше розпочала повномасштабне вторгнення. Частина російських військ увійшла на територію України з боку Білорусі.

Telegram Channel