Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Спецслужби США не вважають, що Путін збожеволів

У ЦРУ спростували психічний розлад кривавого тирана...

Фото із сайту obozrevatel.com.

Спецслужби США не вважають, що Путін збожеволів

«Але із ним стало надзвичайно важко мати справи»

Центральне розвідувальне управління США не має підстав вважати, що російський президент Владімір Путін з’їхав з глузду. 

Про це повідомляє New York Times з коментарем директора ЦРУ Вільяма Бернса (на фото), інформує «Українська правда».

Пряма мова Бернза:

«Президент Путін не божевільний, але його погляди стали більш непохитними. Через його дедалі більшу ізоляцію й відчуження від оточення із ним стало надзвичайно важко мати справи.

Вчинки і дії Путіна мають розвіяти будь-який сумнів щодо його намірів захопити Україну. Проте події останнього тижня стали на заваді його планів.

Насамперед, завдяки українцям, їхній хоробрості та кмітливості, а також силі їхніх лідерів, що приголомшило і збентежило його. Його засмутила реакція Заходу і єдність союзників у НАТО, особливо через деякі рішення, ухвалені німецьким урядом.

Я вважаю, що він також був збентежений боєздатністю власної армії».

На думку Бернса, росіяни колись почнуть усвідомлювати наслідки російсько-української війни, але не варто сподіватися на швидку зміну в настроях. Через заборону незалежних ЗМІ, ретельну цензуру та войовничу пропаганду державних ЗМІ більшість населення не проінформоване про масштаб загроз. 

Через заборону незалежних ЗМІ, ретельну цензуру та войовничу пропаганду державних ЗМІ більшість населення не проінформоване про масштаб загроз. 

Проте директор ЦРУ каже, що масові похорони російських військових, убитих у ході бойових дій в Україні, вплинуть на зміну настроїв пересічних росіян.

Реклама Google

Бернс сказав, що за даними американської розвідки, в Росії заарештували 13 – 14 тисяч людей, які вийшли на протести проти війни в Україні, що, на його думку, чималий рівень протесту в репресивному російському суспільстві.

У Росії заарештували 13 – 14 тисяч людей, які вийшли на протести проти війни в Україні, що, на його думку, чималий рівень протесту в репресивному російському суспільстві.

Директор ЦРУ у вівторок 8 березня виступав на слуханнях в Конгресі в рамках обговорень безпекових ризиків для США та світу.

Читайте також у нас: «Володимир Зеленський: «Війну треба закінчувати. Треба сідати за стіл переговорів...» (Відео)».

Telegram Channel