Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Наші льотчики випустили по ворожих літаках 9 ракет «повітря-повітря»

Аби ще захід нам дам літаків...

Фото пресслужби Повітряних Сил ЗСУ.

Наші льотчики випустили по ворожих літаках 9 ракет «повітря-повітря»

Українська авіація уразила російський Су-34 і ще 5 ворожих цілей

Повітряні сили української армії у п’ятницю здійснили близько 10 нальотів на колони ворожої техніки, уразили російський винищувач-бомбардувальник і ще 5 цілей.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Командування Повітряних Сил ЗСУ.

«11 березня група тактичного призначення у складі бомбардувальників Су-24м, штурмовиків Су-25, вертольотів Мі-24 армійської авіації здійснили до десяти нальотів на колони ворожої техніки, під час яких нанесла потужні ракетно-бомбові удари по броньованій техніці та живій силі рашистів».

«Цей день запам’ятається зухвалою провокацією російських фашистів, які обстріляли літаками з території України мирні білоруські села, з метою звинуватити у цьому Повітряні Сили Збройних Сил України. Мета – очевидна!»

Цей день запам’ятається зухвалою провокацією російських фашистів, які обстріляли літаками з території України мирні білоруські села, з метою звинуватити у цьому Повітряні Сили Збройних Сил України.

Винищувальна авіація Повітряних Сил ЗС України на літаках Су-27 та МіГ-29 за значної чисельної переваги противника провела до десяти повітряних боїв на кількох напрямках і повернулась без втрат.

По ворожих літаках було випущено 9 ракет «повітря-повітря» середньої та малої дальності.

Зенітні ракетні підрозділи Бук-М1 та С-300 вразили п’ять повітряних цілей: безпілотний літальний апарат «Форпост» та чотири гелікоптери окупантів. Інформація щодо цього ще уточнюється.

Читайте також у нас: «Українець ліквідував ворожого снайпера, що знаходився на відстані понад 1 км (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel