Перемог в приготуванні бульби!
Бульба в мундирах нині страва політична?
Кулінарні блогери ширять інформацію про дуже популярну українську штуку
«Кажуть, що в ЗСУ нове замовлення: бульба в мундирах. Сподіваються «сябри» подумають головою добре…» -- такий сучасний фольклор цитують в кулінарних фейсбук-групах, зокрема в «Гастроспадщині України».
Тому приготували таку пропозицію: польова кухня про приготування бульби в мундирах: вареної, смаженої, піджареної, на багатті запеченої.
Бульба точно є на кожній кухні. Варена, запечена чи жарена – з неї можна приготувати безліч страв, додавати в супи чи готувати салати. Щоб правильно зварити бульбу або пришвидшити процес її приготування – пропонуємо вам кілька порад.
Відразу у вогонь бульбу не кладуть. Потрібно дочекатися, щоб полум'я вже загасло, а вугілля ще було дуже гарячим. Далі – покласти бульбу на вугілля, присипавши ним зверху за допомогою палиці. Час приготування від 40 хв до 1 год, в залежності від розміру овочів.
Необхідні продукти:
бульба – 600 гр;
кухонна сіль велика – 1 ч.л.;
рослинна олія – 30 мл.
Смачно запекти бульбу в мундирі допоможуть декілька простих секретів.
Для даної страви краще обрати дрібну або середню бульбу, тому що запікати її належить цілою. Якщо бульба буде занадто великою, вона може не повністю пропектися й залишитися сирою всередині. Також намагайтеся підібрати однакові за розміром картоплини.
Успіхів та перемог у приготуванні бульби в мундирах.
Успіхів та перемог у приготуванні бульби в мундирах.
Читайте також:Білоруси відмовляються воювати проти України, - Центр стратегічних комунікацій
Генштаб: Зберігається загроза участі білоруських військ у війні проти України
