Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Експерт» з фашистської росії вже пропонує обстріляти ракетами Грузію

У той час влада Грузії відмовилася запровадити санкції проти РФ.

Фото Pixabay.

«Експерт» з фашистської росії вже пропонує обстріляти ракетами Грузію

Окупанти з самого початку вторгнення в Україну розповідають про вигадані біолабораторії США на території нашої країни. РФ навіть хоче скликати екстрене засідання Радбезу ООН з цього питання. Західні країни вважають, що подібна риторика може слугувати підготовкою до використання хімічної зброї окупаційною армією. Однак тепер РФ вирішила, що уявні біолабораторії США є і в Грузії

Один з російських «експертів» вимагає пропустити інспекцію з РФ на ці уявні об'єкти і погрожує ракетним ударом.

Відповідну заяву зробив представник Центру військово-політичних досліджень МДІМВ Михайло Александров агентству Regnum, передає УНІАН.

В умовах, коли ми проводимо операцію на Україні, пара крилатих ракет по Грузії — це буде така дрібниця, що ніхто в світі, власне кажучи, цього і не помітить.

Він заявив: «Грузію треба прямо попередити: ми вимагаємо допуску наших інспекторів на ці об'єкти, і якщо вони відмовляться, то треба сказати, що ми просто знищимо ці лабораторії, завдамо по них удар. В умовах, коли ми проводимо операцію на Україні, пара крилатих ракет по Грузії — це буде така дрібниця, що ніхто в світі, власне кажучи, цього і не помітить. Захід, звичайно, як завжди, буде кричати. Ну, а чого він буде кричати? Навіщо створювати біолабораторії, спрямовані проти Росії? Нема чого їх створювати!»

На тлі цієї заяви російські ЗМІ почали інформаційну кампанію проти лабораторії Лугара в Тбілісі. Саме вона може стати ціллю ракетного удару.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel