Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
У військових частинах росії фактично закінчилися гроші

Україна переможе!

Фото 24tv.ua.

У військових частинах росії фактично закінчилися гроші

Значні втрати у війні проти України та санкції дали свій результат. У Росії закінчуються гроші навіть для військових

Росія планувала в Україні швидку та переможну війну. Відтак і обіцяли своїм загарбникам чималі суми за участь у військових злочинах.

В тимчасово окупованому Криму після виплати «відряджувальних» тим, хто брав участь у війні проти України, за лютий, наявний ліміт коштів військових частин повністю вичерпано.

За даними української розвідки, російські окупанти таки отримали свої гроші за війну проти України. Але оплата цих витрат в бюджеті жодним чином не була передбачена. Тож коштів на наступні виплати немає.

«Зокрема, в тимчасово окупованому Криму після виплати «відряджувальних» тим, хто брав участь у війні проти України, за лютий, наявний ліміт коштів військових частин повністю вичерпано. Фінансування будь-яких виплат за березень – відсутнє», – йдеться в повідомленні української розвідки.

Проблеми з оплатою не лише в окупаційних військ, але й найманців. Серед них частішають випадки відмови від виїзду на територію України. Причина – невиконання умов укладених контрактів. Бойовики не отримують коштів за участь в бойових діях, компенсацій за поранення та обіцяних «соціальних гарантій».

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel