Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Чоловік, якого разом з машиною переїхали окупанти, повернувся додому і розповів про пережите

Слава Україні!

Скріншот з відео.

Чоловік, якого разом з машиною переїхали окупанти, повернувся додому і розповів про пережите

Зараз він заручився підтримкою юристів і збирає докази для суду в Гаазі

На другий день повномасштабного вторгнення РФ у Києві на Оболоні окупанти переїхали чоловіка всередині автомобіля. Він вижив, повернувся додому і розповів про те, що трапилося 25 лютого. Чоловіка звати Леонід Михайлович, передає ТСН.

Його нещодавно виписали з лікарні, проте лікарі забороняють підніматися і ходити ще два місяці. На відео ТСН він показує фотографії машини, яка перетворилася на «кабріолет», як жартує сам Леонід Михайлович.

Я вже почав гальмувати, вискочив на бордюр, думав проскочити — місце залишалося.

Вранці 25 лютого чоловік виїхав на столичній Оболоні на заправку, а також планував заїхати за хлібом. Додому йому залишалося півтора кілометра.

«Він [російський солдат] зі своєї смуги різко вліво пішов, і пішов відразу на таран. Я вже почав гальмувати, вискочив на бордюр, думав проскочити — місце залишалося. Але він все одно мене зачепив, вдарив в ліву сторону. А потім відкотився і почав знову давити. Вже не пам'ятаю, скільки він там [проїхався], два-три рази», — розповів Леонід Михайлович.

З машини Леоніда Михайловича звільняли перехожі. Небайдужі кияни також викликали рятувальників та медиків. За оперативну допомогу чоловік подякував людям на відео.

У лікарні Леонід Михайлович провів місяць. Перші два тижні — в реанімації під кисневою маскою. У потерпілого були забиті легені і ребра, а також зламані ліві рука і нога. Зараз Леонід Михайлович з посмішкою на обличчі каже, що в порівнянні з минулими днями, відчуває себе нормально. Однак рука і нога як і раніше болять.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel